bus auto fiets
Menu

Zekerheid en voorrang

Een woning kopen is niet altijd even makkelijk, zeker niet als er veel geïnteresseerden zijn. Daarom kun je bij hypotheekadviseurs een zogenoemde ‘hypotheekbelofte’ aanvragen, zodat je vooraf al weet tot welk bedrag jij een hypotheek kunt krijgen. Een voorbeeld hiervan is de Financierings Belofte van LIV Hypotheken. Hiermee heb je vooraf zekerheid over je hypotheek én kun jij voorrang krijgen bij de toewijzing van de woningen! Uiteraard kun je zelf kiezen voor de hypotheekadviseur van jouw voorkeur, dit heeft geen invloed op jouw kansen bij de woningtoewijzing.

Vooraf zekerheid:

De Financierings Belofte

Op basis van je persoonlijke situatie geeft een LIV-hypotheekadviseur vrijblijvend een indicatie tot welk bedrag jij een hypotheek kunt krijgen. Met deze Financierings Belofte heb je vooraf al zekerheid over je financiële mogelijkheden en kun je de juiste keuzes maken. 

Groot voordeel voor jou: de LIV-hypotheekadviseurs kennen alle details van het project Hof van Nijmegen, zoals alle meerwerkopties en de bijbehorende financiële aspecten. Zij kunnen je daarbij dus optimaal adviseren en ontzorgen!

Een helder en soepel proces

Een helder en soepel proces

Door bij je inschrijving de hypotheekbelofte van een hypotheekadviseur van jouw keuze mee te sturen, heb jij een grotere kans bij de uiteindelijke woningtoewijzing omdat duidelijk is dat jij de woning echt kunt kopen.

Als je na de inschrijving een woning toegewezen krijgt, dan krijg je een persoonlijke LIV-wooncoach toegewezen die samen met jou alle verkoopstukken van jouw woning doorneemt en je vragen beantwoordt. Ook ondersteunt en adviseert de wooncoach je na de aankoop bij het maken van de beste woonkeuzes om jouw droomwoning te realiseren.

Via de button hieronder kun je  een vrijblijvend gesprek aanvragen met LIV Hypotheken. Hiernaast zie je het ervaren team van LIV Hypotheken dat jou graag van dienst is!

Vraag een gesprek aan

Meer over

LIV Hypotheken

Update

Bekijk het actuele woningaanbod

Bekijk het actuele woningaanbod

De inschrijfperiode is afgelopen, maar geen zorgen. Je kunt je nog steeds inschrijven op de beschikbare woningen. Staat jouw woning onder optie? Dan kun jij je inschrijven voor de reservelijst.

Naar het woningaanbod