bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Locatie

Wonen in een groene omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik in een modern stadsdeel van Nijmegen. Dat is wonen in nieuwbouwplan Hof van Nijmegen! 

Centrum Nijmegen Grote Markt 940 X 560 Px Nijmegen Hof Van Nijmegen
Hartertse Vennen 940 X 560 Px Nijmegen Hof Van Nijmegen
Busstation Nieuwbouwproject 940 X 560 Px Nijmegen Hof Van Nijmegen
Winkelcentrum Dukenburg 3 940 X 560 Px Nijmegen Hof Van Nijmegen
Winkelcentrum Dukenburg 2 940 X 560 Px Nijmegen Hof Van Nijmegen
Treinstation Dukenburg 940 X 560 Px Nijmegen Hof Van Nijmegen
Grand Canal 940 X 560 Px Nijmegen Hof Van Nijmegen
Brede School Prins Maurits 940 X 560 Px Nijmegen Hof Van Nijmegen
luchtfoto

Over het plan

In totaal worden er met nieuwbouwplan Hof van Nijmegen ongeveer 150 woningen  gerealiseerd. Het plan omvat een compleet nieuwe wijk met een eigen, unieke stijl. Het woningaanbod is gevarieerd en divers; van appartementen tot hoek- en rijwoningen, bestemd voor zowel de koop- als huursector. De woningen zijn geschikt voor zowel starters als jonge tweeverdieners en gezinnen, maar ook voor alleenstaanden en ouderen is de nieuwe woonwijk een prachtige plek om te wonen. Dankzij de samenstelling van het plan maakt Hof van Nijmegen het kopen van een nieuwbouwwoning voor zowel jong als oud mogelijk.   • Omgeving

  Hof van Nijmegen ligt in een uniek en groen stadsdeel. Op een steenworp afstand bevindt zich stadspark Staddijk. Je kunt hier heerlijk wandelen en tot rust komen. Voor de kinderen is er ook genoeg vertier; zij kunnen lekker ravotten in de natuurlijk aangelegde én semi bewaakte speeltuin van Staddijk. Naast verschillende speeltoestellen zijn hier ook een kabelbaan, klimtoren en waterspeelplaats te vinden.

  In de omgeving van Staddijk vind je nog meer aantrekkelijke groene gebieden, zoals de Geologenstrook in Zwanenveld, het Grand Canal in Meijhorst, de Hatertse Vennen en recreatiegebied Berendonck.   • Wat zit er in de buurt

  In de directe omgeving van Hof van Nijmegen vind je alle benodigde dagelijkse voorzieningen. Op nog geen kilometer afstand ligt winkelcentrum Dukenburg, waar je diverse vestigingen van bekende winkelketens vindt. Op loopafstand zijn twee basisscholen te vinden, waaronder de Prins Mauritsschool. De Prins Mauritsschool is een brede school. Dit houdt in dat er in het gebouw ook een tussenschoolse- en kinderopvang gevestigd zitten.

  Naast de twee basisscholen zitten er ook verschillende sportverenigingen in de buurt, zoals een korfbal, rugby- en voetbalvereniging. En voor de echte voetballiefhebbers… het NEC Goffertstadion ligt slechts op 10 minuten fietsen! 

 • Wie worden je buren

  Nijmegen telt ruim 170.000 inwoners, stadsdeel Dukenburg 23.000 en de wijk Tolhuis, waarin Hof van Nijmegen zich gaat vestigen, telt ongeveer 3.300 inwoners. De bewoners zijn zeer tevreden met het groene karakter van de wijk en koesteren dit. Zo is er onlangs een moestuininitiatief opgezet. Stadsdeel Dukenburg wordt door de bewoners ook wel omschreven als ‘dorp in de grote stad’.

  Er heerst een gemoedelijke sfeer waarbij het gezegde ‘beter een goede buur dan een verre vriend’ zeker van toepassing is!

Enkele locatiefacts

 

Naar
Nijmegen Centrum 20 min. 15 min. 20 min.
Arnhem 85 min. 30 min. 35 min.
Den Bosch 135 m. 35 min. 50 min.
Eindhoven 180 m. 45 min. 70 min.

Verrasend centraal gelegen

Hof van Nijmegen heeft een verrassend centrale ligging. Op loopafstand ligt winkelcentrum Dukenburg en binnen 15 autominuten sta je in het historisch centrum van Nijmegen! Reis je toch liever met het openbaar vervoer? Dan sta je vanaf het station, gelegen naast winkelcentrum Dukenburg, binnen 10 minuten op station Nijmegen. In en rondom de wijk liggen ook verschillende bushaltes, waarbij de bus je binnen 20 minuten in het centrum van Nijmegen afzet. Met de auto rijd je binnen een paar minuten de A73 of A325 op. Erg centraal dus! Maar er is meer... 

Recreatiegebied Berendonck
1

Recreatiegebied Berendonck

Recreatiegebied Berendonck is 365 dagen per jaar geopend en toegang is gratis. Het heeft alle voorzieningen voor een heerlijk dagje uit! Wat denk je van zwemmen, golfen, waterskiën of gewoon gezellig iets drinken of eten? Er vinden ook regelmatig evenementen plaats, zoals dancefestival Emporium en de Strong Viking Obstacle Run.

Winkelcentrum Dukenburg
2

Winkelcentrum Dukenburg

Op nog geen kilometer afstand vind je het overdekte Winkelcentrum Dukenburg. Met een ruim winkelaanbod, diverse horecagelegenheden en vele diensten biedt het winkelcentrum een totaalplaatje. Ben je met de auto? Deze kun je kwijt in een overzichtelijke en overdekte parkeergarage. Iedere 1e zondag van de maand is er koopzondag.

Trein- en busstation
3

Trein- en busstation

Naast winkelcentrum Dukenburg ligt trein- en busstation Dukenburg. Vanaf het treinstation rijden er sprinters richting Zutphen, Arnhem en ‘s-Hertogenbosch. Het busstation is een belangrijk knooppunt voor vele streek- en stadsbussen. Door de gunstige ligging van het nieuwbouwplan woon je op steenworp afstand van het station, maar ver genoeg om geen overlast te ervaren.

 • Meer weten?

  Heb je vragen over dit project?
  Neem vrijblijvend contact op.

  Stel een vraag
 • KlokGroep