bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

De verkoop is gestart!

25 juni 2020

Het is zover: de verkoop van de 52 woningen van Hof van Nijmegen is gestart! Zie jij jezelf hier wel heerlijk groen en ruimtelijk wonen? Schrijf je dan snel in voor jouw favoriete woning(en), want de interesse is groot.

Zo schrijf jij je in:

Je kunt de woningen bekijken op de woningaanbodpagina en je favoriet(en) bepalen. Om je vervolgens in te schrijven maak je of log je in op jouw persoonlijke accountomgeving, daar kies je voor 'Digitaal inschrijfformulier' en je vult jouw voorkeuren in. Als jij je voorkeuren al hebt doorgegeven, dan kun je deze nog aanpassen naar wens. 

De inschrijfperiode is beperkt, deze loopt tot maandag 6 juli 12.00 uur. Bekijk de woningen dus snel en schrijf je in! 

Naar het woningaanbod

De woningen: veel inbegrepen

Bij de woningen van Hof van Nijmegen zit veel inbegrepen in de koopsom. Denk bijvoorbeeld aan een mooie keuken, een complete badkamer (van Villeroy & Boch O.Novo) en een Tuinklaar-cheque ter waarde van € 2.000,-. Je leest er hier meer over.

Digitale brochure en prijslijst 

De brochure en prijslijst zijn digitaal te downloaden op de website. Mocht je vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd telefonisch, via het contactformulier of je persoonlijke berichtenbox contact opnemen met de makelaar(s)

Bekijk de woningen!