bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Even voorstellen: Hans Janssen Garantiemakelaars

28 mei 2020

Over minder dan een maand – om precies te zijn op donderdag 25 juni om 12.00 uur – start de verkoop van Hof van Nijmegen. De verkoop wordt mede verzorgd door Hans Janssen Garantiemakelaars, die we in dit artikel graag aan jullie voorstellen!

Een korte introductie: wie zijn jullie en waar kan de consument jullie van kennen?
Hans Janssen Garantiemakelaars is al bijna een halve eeuw thuis in het Land van Maas en Waal en het Rijk van Nijmegen. Hierdoor kennen wij de regionale huizenmarkt en alle nieuwbouwplannen op ons duimpje en hebben we de beschikking over een omvangrijk netwerk. De belangstellenden voor een nieuwbouwwoning kunnen Hans Janssen Garantiemakelaars kennen als dé nieuwbouwkenners van regio Nijmegen. Als erkend NVM-makelaar (Nederlandse Vereniging voor Makelaars) voldoen wij aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen, zodat je verzekerd bent van de beste service.

Ons jonge en enthousiaste team is nauw betrokken bij de aankoop of verkoop van je woning. Wij nemen graag de tijd om te luisteren naar je woonwensen en je in een persoonlijk gesprek te informeren over wat je van ons kunt verwachten. Duidelijkheid en transparantie vinden wij hierin erg belangrijk, dus geen verrassingen achteraf!

Waar helpen jullie potentiële kopers van een nieuwbouwwoning in Hof van Nijmegen mee?
Het kopen van een nieuwbouwwoning is heel anders dan het kopen van een bestaand huis. Vaak heb je niet meer dan een bouwtekening of woningimpressies op basis waarvan je een belangrijke keuze gaat maken. Zo krijg je te maken met onder andere een bouwdepot, een koop-/aannemingsovereenkomst, meerwerk en bouwrente en moet je vaak langer wachten totdat je woning klaar is. Dan is het fijn om te weten dat wij nieuwbouwspecialisten met veel praktijkervaring in huis hebben die je in iedere fase voorzien van ondersteuning en begeleiding.

Na de aankoop van de woning zal een LIV-wooncoach contact opnemen voor begeleiding bij het maken van de keuzes voor de door jou gewenste afwerking van je huis.

Wat maakt nieuwbouwproject Hof van Nijmegen volgens jullie zo bijzonder?
Met Hof van Nijmegen komt er na lange tijd weer nieuwbouw bij in Dukenburg. Bijzonder is het groene en ruimtelijke karakter van het plan en de variatie in woningtypes en aanbod, met koop, sociale en vrije huur. De woningen bieden veel leefruimte en zijn hierdoor heel geschikt voor (startende) gezinnen. Daarnaast hebben de woningen een eigentijdse en fraaie uitstraling.

Ook qua oplevering zit het helemaal goed: de woningen beschikken standaard over een keuken en badkamer, die naar eigen wens kunnen worden aangepast. Verder worden de woningen opgeleverd met een standaard tuinpakket. Voor jou dus geen modderschoenen bij binnenkomst wanneer je gaat verhuizen. Ook het tuinpakket is naar eigen wens aan te passen, zodat je precies de tuin krijgt die je wilt.

Meer over Hans Janssen Garantiemakelaars!