bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Heb jij je al ingeschreven?

30 juni 2020

Sinds de start verkoop vorige week zijn er al veel inschrijvingen binnengekomen voor Hof van Nijmegen. Mooi om te zien dat het woningaanbod goed aansluit op de vraag!

Wil jij ook verrassend groen en ruimtelijk wonen in Hof van Nijmegen? Dan ben je nog niet te laat, zolang jij je maar hebt ingeschreven vóór maandag 6 juli 12.00 uur, want dan sluit de inschrijving.

Inschrijven is eenvoudig
Op de woningaanbodpagina kun jij de woningen bekijken en je favoriet(en) bepalen. Vervolgens log je in op de accountomgeving, daar kies je voor ‘Digitaal inschrijfformulier’ en je vult jouw voorkeuren en overige gegevens in. Bekijk de woningen snel en schrijf je in!

Brochures en prijslijst
De woningbrochure en prijslijst kun je downloaden of bekijken via je persoonlijke accountomgeving. Dit geldt ook voor de tuin-, keuken- en sanitairbrochures. De woningen van Hof van Nijmegen worden namelijk compleet opgeleverd met keuken, badkamer, toiletruimte en een tuincheque ter waarde van € 2.000,-!

Als je nog vragen hebt, dan kun je telefonisch, via het contactformulier of je persoonlijke berichtenbox contact opnemen met de makelaar(s).

Naar de woningen!