bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe impressies + de LIV Wooncoach!

12 juni 2020

Nu de start verkoop van Hof van Nijmegen steeds dichterbij komt – donderdag 25 juni om 12.00 uur is het zover! – kunnen we ook steeds meer informatie met je delen. Zo staan de nieuwe woningimpressies nu online.

De impressies geven je een goed beeld van de mooie uitstraling van de woningen én van de ruimtelijke groene wijk. Bekijk ze snel en bepaal vast wat jouw favoriete woning is!

Ook stellen we je graag voor aan de LIV Wooncoach, die jou gedurende het gehele proces adviseert en ontzorgt: vanaf de aankoop tot aan de oplevering van jouw nieuwe droomwoning in Hof van Nijmegen!

Een korte introductie: wie zijn jullie en waar kan de consument jullie van kennen?
LIV Wooncoach is gevestigd in het LIV Woonbelevingscentrum, inmiddels een begrip in Nijmegen. Wij horen vaak terug dat mensen langsrijden, echte woningen in de etalage zien en daardoor ontzettend benieuwd zijn wat er binnen nog meer te zien en te doen is.

LIV staat voor Leven, Inspireren en Verleiden. Bij LIV loop je zelf door de 4 modelwoningen - gebouwd op ware grootte - en ervaar je nú al hoe je toekomstige woning er in grote lijnen uit komt te zien. Zie hoeveel extra ruimte je creëert met een uitbouw of wat deuren en suite doen met de woonkamer. Beleef wat je mogelijkheden zijn, zodat je – samen met je eigen wooncoach – betere woonkeuzes kunt maken. Ook kun je in LIV de keuken of badkamer van je dromen vinden en de laatste trends op dit gebied bekijken.

Waar helpen jullie potentiële kopers van een nieuwbouwwoning in Hof van Nijmegen mee?
Het kopen van een nieuwbouwwoning is een leuke, spannende en belangrijke aangelegenheid. Bij LIV doorloop je het hele aankoopproces van je nieuwbouwwoning met ondersteuning van jouw persoonlijke wooncoach. De wooncoach kent alle details van het plan, je woning en alle mogelijkheden om je droomhuis te realiseren.

Nadat je met een financieel adviseur van LIV Hypotheken je budget hebt bepaald, schrijf je je op de website in voor jouw favoriete woning(en). Vergeet dan niet de LIV Financierings Belofte mee te sturen: hiermee heb je vooraf al zekerheid over jouw hypotheek en heb je een grotere kans bij de toewijzing. Wanneer je na de inschrijving een woning toegewezen hebt gekregen, neemt jouw wooncoach contact met je op voor het maken van een afspraak. Tijdens deze afspraak in LIV neem je samen alle verkoopstukken van jouw woning door en krijg je een uitgebreide rondleiding in LIV.

Wil je de woning ook echt kopen? Dan nodigt de wooncoach je uit voor het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst. Aansluitend ga je samen aan de slag met alle keuzes per woonruimte die passen bij jouw persoonlijk situatie. Welke binnendeuren wil je? Waar komen de stopcontacten? Wil je een logeerkamer op de tweede verdieping? Stap voor stap word je begeleid bij het maken van de keuzes en adviseert de wooncoach wat voor jouw persoonlijke situatie het beste is. Tot slot helpt de wooncoach je om de hele procedure correct en tijdig af te ronden.

Wat maakt nieuwbouwproject Hof van Nijmegen zo bijzonder?
Het project Hof van Nijmegen is sinds jaren weer een nieuwbouwproject in het stadsdeel Dukenburg. Op een centrale plek, omgeven door groen, wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd met allerlei woningtypen, zowel koop als (sociale en vrije sector) huur.

De koopwoningen zijn gelegen in het hart van het gebied, in meerdere blokken met hoek- en rijwoningen en met een aansprekende architectuur. De woningen zijn uitermate geschikt voor (startende) gezinnen, met een eigen tuin en ook veel groen in het openbaar gebied.

Tot slot zijn de woningen in de basis al uitgerust met een keuken en badkamer, die volledig naar eigen smaak kunnen worden aangepast. Ook worden de woningen opgeleverd met een standaard tuinpakket, zodat je bij de verhuizing met schone voeten je nieuwe woning kunt betreden. Ook het tuinpakket kun je naar eigen inzicht volledig aanpassen.

Meer over de LIV Wooncoach!