bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Prijsindicaties bekend + vergroot jouw kansen!

8 juni 2020

Het is zover: we kunnen de prijsindicaties van de koopwoningen van Hof van Nijmegen met je delen!

Je vindt de prijsindicaties per woningtype hier terug. Hierboven zie je vast een sneakpreview van de prachtige hoekwoning XL met 3 volwaardige woonlagen!

Wil jij de beste kans maken op de woning van jouw voorkeur? Dan adviseren we je om vast een 'hypotheekbelofte' op te vragen bij de hypotheekadviseur van jouw voorkeur. Hiermee weet jij vooraf al tot welk bedrag jij een hypotheek kunt krijgen. Als je de hypotheekbelofte meestuurt bij je online woninginschrijving, dan maak je bij de woningtoewijzing een grotere kans omdat duidelijk is dat jij de woning kunt kopen.

Via de button hieronder lees je meer over LIV Hypotheken en kun je een vrijblijvend gesprek aanvragen met een van de LIV hypotheekadviseurs. Zij geven jou inzicht in je financiële mogelijkheden en bieden je de Financierings Belofte. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun jij voorrang krijgen bij de woningtoewijzing. Uiteraard staat het je vrij om een hypotheekbelofte bij een andere hypotheekadviseur aan te vragen, dit heeft geen invloed op jouw kansen bij de woningtoewijzing.

Lees meer en vraag een gesprek aan!