bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Sloop HAN-complex aangekondigd

7 december 2017

In het tweede kwartaal van 2018 starten wij met de sloop van het oude complex van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).

De nieuwbouwwijk Hof van Nijmegen waar ca. 150 woningen worden gebouwd is opgesplitst in zorgappartementen, sociale- en vrije sector huur en koopwoningen in diverse prijsklassen.

Andere prognose?
In dagblad De Gelderlander is een artikel over de sloop geplaatst waarin de prognose anders is gesteld dan je hebt kunnen lezen in de eerste alinea van deze nieuwsbrief.

Wij zijn op dit moment, samen met de gemeente, druk bezig met het opstellen van het stedenbouwkundig plan en hopen je in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar iets te kunnen laten zien van het bouwplan.

Zodra wij meer nieuws hebben melden wij ons weer met een nieuwe digitale nieuwsbrief. Wij hopen je hiermee in ieder geval op dit moment een (kleine) update te hebben gegeven.

Nog niet ingeschreven?
Heb je interesse in dit nieuwbouwproject en wil je geen informatie missen, schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief. Zo blijf je in ieder geval up-to-date.