bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Tekenmoment sociale huurwoningen

30 november 2020

Mooi nieuws: afgelopen dinsdag vond het tekenmoment plaats tussen Trebbe, Woonwaarts en KlokGroep voor de realisatie van 42 appartementen en 20 woningen bij nieuwbouwproject Hof van Nijmegen.

Het betreft sociale huurwoningen en -appartementen, die naar verwachting vanaf het najaar van 2021 te huur aangeboden worden.

Op een veilige 1,5 meter afstand werd het contract getekend door Harold van Rooijen (algemeen directeur KlokGroep), Johan Bombach (directeur Trebbe) en Paul van Roosmalen (directeur-bestuurder Woonwaarts). De grond wordt geleverd door KBO – TW V.O.F., bestaande uit KlokGroep Bouw & Ontwikkeling B.V. en Trebbe Wonen B.V. KlokGroep Wonen bouwt de woningen en KlokGroep Bouw & Ontwikkeling bouwt de appartementen. De verhuur van de woningen en appartementen is in handen van woningcorporatie Woonwaarts.

Het realiseren van de appartementen en -woningen beantwoordt (deels) de grote vraag naar sociale huur in Nijmegen en omstreken. De sociale huurwoningen en -appartementen van nieuwbouwproject Hof van Nijmegen dragen bij aan de grote diversiteit van dit project, met een divers woningaanbod voor een brede doelgroep.

Als er meer informatie is over de sociale huurwoningen, lees je dat op deze pagina van Woonwaarts. Je kunt je daar ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte.