bus auto fiets
Menu

Over Hof van Nijmegen

Groen, duurzaam en centraal wonen: dat zijn de voordelen van wonen in de nieuwe wijk Hof van Nijmegen in stadsdeel Dukenburg. Hieronder lees je alles over dit bijzondere project.

Koopwoningen en huurwoningen in Hof van Nijmegen

Ten zuiden van de Van Schuylenburgweg wordt een compleet nieuwe wijk met een eigen stijl gerealiseerd. Verrassend centraal gelegen, omringd door groen en met alle dagelijkse voorzieningen in de buurt. Hof van Nijmegen bestaat uit ongeveer 150 nieuwbouwwoningen, zowel koop- als huurwoningen, waaronder:

  • 52 koopwoningen;
  • 104 sociale en vrije sector huurwoningen: appartementen + tussen- en hoekwoningen. De appartementen worden te huur aangeboden via de website van Entree.

Actuele status

  • Alle koopwoningen verkocht

    Alle koopwoningen verkocht

  • Voor informatie over huur: zie pagina 'Huurwoningen'

    Voor informatie over huur: zie pagina 'Huurwoningen'

Alle woningen zijn verkocht

Winkelcentrum Dukenburg 3 - 940 x 560 px - Nijmegen - Hof van Nijmegen.jpg

Compleet nieuwe wijk

Sinds lange tijd is er weer ruimte voor een nieuwbouwplan in Nijmegen Dukenburg. De nieuwe wijk Hof van Nijmegen is ruim van opzet, met veel aandacht voor natuur. Het plan kenmerkt zich door een verrassend centrale ligging en een zeer groene omgeving, zowel in als rondom de wijk. Hierdoor is het heerlijk wonen voor jong én oud.

Dukenburg wordt door de bewoners ook wel omschreven als ‘dorp in de grote stad’. De belangrijkste redenen: er heerst een gemoedelijke en vriendelijke sfeer en er is veel natuur te vinden. Hof van Nijmegen sluit hier perfect bij aan. Het plan kenmerkt zich door de ruimtelijke opzet en de aandacht voor natuur en water. De woningen liggen heerlijk te midden van het groen, waardoor een prettig woonklimaat en een fijn wijkgevoel ontstaat. In Hof van Nijmegen woon je letterlijk in een groen hof!

Duurzaam en klaar voor de toekomst!

Een groot voordeel is dat de woningen helemaal klaar zijn voor de toekomst. Tot 2024 worden de woningen duurzaam voorzien van wijkwarmte en vanaf 2024 worden ze verwarmd via het stadswarmtenetwerk van Dukenburg. De woningen zijn volledig voorbereid op het warmtenetwerk. Voor jou dus geen ingrijpende verbouwing om van het gas af te gaan, dit is allemaal al geregeld bij de woningen van Hof van Nijmegen!

Zo komen we samen weer een stapje dichter bij een duurzame leefomgeving en een duurzamere wereld. Daarnaast sluit deze nieuwe bouwwijze aan bij de door het kabinet vastgestelde klimaatdoelstellingen. Je woont in Hof van Nijmegen dus niet alleen prettig, maar ook nog eens duurzaam en helemaal klaar voor de toekomst!

Busstation - Nieuwbouwproject - 940 x 560 px - Nijmegen - Hof van Nijmegen.jpg

Verrassend centraal

De locatie van Hof van Nijmegen is ten opzichte van andere bouwlocaties in de regio verrassend centraal. Alle dagelijkse voorzieningen vind je op loopafstand. Zo bevindt winkelcentrum Dukenburg zich op een steenworp afstand. Naast een grote supermarkt, slager, bakker en diverse huishoudwinkels zijn hier nog ruim 30 andere winkels gevestigd. Ook andere voorzieningen, zoals een basisschool en verschillende sportverenigingen vind je rondom de nieuwe wijk.

Reizen met het openbaar vervoer? Geen probleem! Direct naast winkelcentrum Dukenburg ligt trein- en busstation Dukenburg. Vanaf het treinstation reis je met een sprinter of Intercity gemakkelijk in de richtingen van Zutphen, Arnhem Centraal, Wijchen of ‘s- Hertogenbosch.

Update

Alle woningen verkocht

Alle woningen verkocht

Alle woningen van Hof van Nijmegen zijn verkocht. Geinteresseerd in huur? Klik hieronder voor meer informatie over de huurwoningen en -appartementen van Hof van Nijmegen.

Huren in Hof van Nijmegen