bus auto fiets
Menu

Over het plan

Groen, duurzaam en centraal wonen: dat zijn de voordelen van wonen in de nieuwe wijk Hof van Nijmegen in stadsdeel Dukenburg. Hieronder lees je alles over dit bijzondere project.

Planning Hof van Nijmegen

Ten zuiden van de Van Schuylenburgweg wordt een compleet nieuwe wijk met een eigen stijl gerealiseerd. Verrassend centraal gelegen, omringd door groen en met alle dagelijkse voorzieningen in de buurt. Hof van Nijmegen zal bestaan uit ongeveer 140 nieuwbouwwoningen, zowel koop- als huurwoningen:

 • 52 koopwoningen: tussen- en hoekwoningen
 • 62 sociale huurwoningen: appartementen + tussen- en hoekwoningen
 • 28 vrije sector huurwoningen: tussen- en hoekwoningen

De verkoop van de koopwoningen start 25 juni. In de tussentijd verschijnt er op deze website steeds meer informatie, zoals woningimpressies en -informatie. Wil je het nieuws direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan via de button hieronder in voor de nieuwsbrief!

Verwachte planning

 • Februari: schetsen online

  Februari: schetsen online

 • Mei: woninginformatie online

  Mei: woninginformatie online

 • 25 juni: start verkoop

  25 juni: start verkoop

Bekijk hieronder de kavelkaart!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in!
Impressie stedenbouwkundig plan

Impressie stedenbouwkundig plan

Op donderdag 29 augustus 2019 is de informatieavond geweest van het nieuwbouwproject Hof van Nijmegen. Het was een informatieve en goed bezochte avond waar geïnteresseerden en omwonenden hun vragen konden stellen aan afgevaardigden van de gemeente en de projectontwikkelaar. Heb je deze bijeenkomst gemist? Klik hieronder voor een impressie van de gepresenteerde plannen.

Bekijk de presentatie
Compleet nieuwe wijk

Compleet nieuwe wijk

Sinds lange tijd is er weer ruimte voor een nieuwbouwplan in Nijmegen Dukenburg. De nieuwe wijk Hof van Nijmegen is ruim van opzet, met veel aandacht voor natuur. Het plan kenmerkt zich door een verrassend centrale ligging en een zeer groene omgeving, zowel in als rondom de wijk. Hierdoor is het heerlijk wonen voor jong én oud.

Alle woningen zijn naar binnen gericht, wat betekent dat de gevels van de woningen allemaal naar een centraal punt in de wijk wijzen. Hierdoor ontstaat er een saamhorig wijkgevoel. Dit gevoel wordt versterkt doordat de wijk wordt omringd door veel bomen. Hof van Nijmegen is een wijk waarin iedereen, van jong tot oud, zich thuis voelt.

Duurzaam wonen

Kenmerkend voor dit nieuwbouwplan is het feit dat de woningen geen aansluiting op het gasnetwerk krijgen. De woningen worden volledig elektrisch verwarmd, waardoor er veel minder CO2 wordt uitgestoten.

Zo komen we samen weer een stapje dichter bij een duurzame leefomgeving en een duurzamere wereld. Daarnaast sluit deze nieuwe bouwwijze aan bij de door het kabinet vastgestelde klimaatdoelstellingen. Je woont in Hof van Nijmegen dus niet alleen prettig, maar ook nog eens duurzaam en helemaal klaar voor de toekomst!

Verrassend centraal

Verrassend centraal

De locatie van Hof van Nijmegen is ten opzichte van andere bouwlocaties in de regio verrassend centraal. Alle dagelijkse voorzieningen vind je op loopafstand. Zo bevindt winkelcentrum Dukenburg zich op een steenworp afstand. Naast een grote supermarkt, slager, bakker en diverse huishoudwinkels zijn hier nog ruim 30 andere winkels gevestigd. Ook andere voorzieningen, zoals een basisschool en verschillende sportverenigingen vind je rondom de nieuwe wijk.

Reizen met het openbaar vervoer? Geen probleem! Direct naast winkelcentrum Dukenburg ligt trein- en busstation Dukenburg. Vanaf het treinstation reis je met een sprinter of Intercity gemakkelijk in de richtingen van Zutphen, Arnhem Centraal, Wijchen of ‘s- Hertogenbosch.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Blijf op de hoogte