bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Verrassend centraal

Wonen met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Dat is wonen in Hof van Nijmegen. Op nog geen kilometer afstand liggen onder andere winkelcentrum Dukenburg en het gelijknamige trein- en busstation.

Winkelcentrum Dukenburg

Winkelcentrum Dukenburg

Winkelcentrum Dukenburg is een overdekt winkelcentrum en ligt op ongeveer een kilometer afstand van Hof van Nijmegen. Stadsdeel Dukenburg kent meerdere winkelcentra, maar dit winkelcentrum is veruit het grootste. Het kent een ruim en divers aanbod aan winkels, zoals drogisterijen, huishoudwinkels, kledingwinkels, kappers, een grote supermarkt en meer! Parkeren (tegen betaling) is mogelijk in de ruime ondergrondse parkeergarage van het winkelcentrum.

Centrale ligging

Centrale ligging

Hof van Nijmegen ligt op slechts enkele minuten rijden van de A73 en A326. Dit zijn belangrijke verbindingswegen richting het zuiden en het noorden van het land. Je bent dus in een mum van tijd op je plaats van bestemming!

Naast deze belangrijke uitvalstwegen beschikt stadsdeel Dukenburg ook over een trein- én busstation. Het treinstation ligt aan de spoorlijn Roosendaal – Zwolle, tussen station Wijchen en station Nijmegen Goffert. Het busstation is een belangrijk knooppunt voor vele streek- en stadsbussen. Binnen 10 minuten met de trein en 20 minuten met de bus sta je middenin het historische centrum van Nijmegen.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Schrijf je in
  • Meer weten?

    Heb je vragen over dit project?
    Neem vrijblijvend contact op.

    Stel een vraag
  • KlokGroep