bus auto fiets
Menu

Hof van Nijmegen: verrassend centraal

In Hof van Nijmegen woon je niet alleen heel groen, maar ook verrassend centraal! Op nog geen kilometer afstand liggen onder andere winkelcentrum Dukenburg en het gelijknamige trein- en busstation.

Winkelcentrum Dukenburg 2 - 940 x 560 px - Nijmegen - Hof van Nijmegen.jpg

Volop winkelmogelijkheden om de hoek

Winkelcentrum Dukenburg is een overdekt winkelcentrum en ligt op ongeveer een kilometer afstand van Hof van Nijmegen. Stadsdeel Dukenburg kent meerdere winkelcentra, maar dit winkelcentrum is veruit het grootste. Het kent een ruim en divers aanbod aan winkels, zoals drogisterijen, huishoudwinkels, kledingwinkels, kappers, een grote supermarkt en meer!

Ga je met de auto omdat je groot in wilt slaan? Deze kun je kwijt in de overdekte parkeergarage. Iedere eerste zondag van de maand is er koopzondag.

Uitvalsweg A73 - Nieuwbouwproject - 940 x 560 px - Nijmegen - Hof van Nijmegen.jpg

Transport

Hof van Nijmegen ligt op slechts enkele minuten rijden van de A73 en A326. Dit zijn belangrijke verbindingswegen richting het zuiden en het noorden van het land. Je bent dus in een mum van tijd op je plaats van bestemming!

Naast deze belangrijke uitvalstwegen beschikt stadsdeel Dukenburg ook over een trein- én busstation. Het treinstation ligt aan de spoorlijn Roosendaal – Zwolle, tussen station Wijchen en station Nijmegen Goffert. Het busstation is een belangrijk knooppunt voor vele streek- en stadsbussen. Binnen 10 minuten met de trein en 20 minuten met de bus sta je al middenin het historische centrum van Nijmegen.

Updates direct in je mailbox?

Schrijf je in!

Update

Alle woningen verkocht

Alle woningen verkocht

Alle woningen van Hof van Nijmegen zijn verkocht. Geinteresseerd in huur? Klik hieronder voor meer informatie over de huurwoningen en -appartementen van Hof van Nijmegen.

Huren in Hof van Nijmegen