bus auto fiets
Menu

Hof van Nijmegen: verrassend groen

Wonen in een groene wijk én omgeving. Dat is wonen in Hof van Nijmegen! Kom iedere dag weer tot rust en geniet van het verrassende buitenleven.

Hof van Nijmegen header-1800x800.JPG

Groen in de wijk

In de nieuwe woonwijk is er veel ruimte voor groen. Dit sluit mooi aan op de prachtige, natuurrijke omgeving van het nieuwbouwplan. Het gebied rondom Hof van Nijmegen wordt omsloten door grote bomen, waardoor de nieuwe wijk echt als een eigen gebied binnen Tolhuis aanvoelt.

Alle woningen zijn naar binnen gericht, wat betekent dat de gevels van de woningen allemaal naar een centraal punt in de wijk wijzen. Dit versterkt het saamhorige wijkgevoel nog verder. Hof van Nijmegen is hierdoor een wijk waarin iedereen, van jong tot oud, zich thuis voelt.

Hartertse vennen - 940 x 560 px - Nijmegen - Hof van Nijmegen.jpg

Een groene omgeving

Hof van Nijmegen ligt in een natuurrijke omgeving met meerdere natuurgebieden binnen handbereik. Neem bijvoorbeeld stadspark Staddijk; een prachtige omgeving met 30 hectare stadspark, 30 hectare natuurpark en 17 hectare aan sportvelden. Voor kinderen is er ook genoeg vertier. In het stadspark vind je een grote speeltuin.

Dit openbare speelparadijs is deels bewaakt en heeft een natuurlijke uitstraling. Dichtbij de speeltuin vind je ook de Hatertse Vennen. Door de diversiteit aan flora en fauna is dit een uniek natuurgebied waar het in ieder seizoen prima vertoeven is.

Updates direct in je mailbox?

Schrijf je in!

Update

Alle woningen verkocht

Alle woningen verkocht

Alle woningen van Hof van Nijmegen zijn verkocht. Geinteresseerd in huur? Klik hieronder voor meer informatie over de huurwoningen en -appartementen van Hof van Nijmegen.

Huren in Hof van Nijmegen