bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Verrassend groen

Wonen in een groene wijk én omgeving. Dat is wonen in Hof van Nijmegen! Kom iedere dag weer tot rust en geniet van het verrassende buitenleven!

Groen in de wijk

In de nieuwe woonwijk is er veel ruimte voor groen. Dit sluit mooi aan op de prachtige, natuurrijke omgeving van het nieuwbouwplan. Het gebied rondom Hof van Nijmegen wordt omsloten door karakteristieke, grote bomen waardoor de nieuwe wijk echt als een eigen gebied binnen Tolhuis aanvoelt.

Een groene omgeving

Een groene omgeving

Hof van Nijmegen is gelegen in een natuurrijke omgeving met meerdere natuurgebieden binnen handbereik. Neem bijvoorbeeld stadspark Staddijk; een prachtige omgeving met 30 hectare stadspark, 30 hectare natuurpark en 17 hectare aan sportvelden. Voor kinderen is er ook genoeg vertier! In het stadspark vind je een grote speeltuin.

Dit openbare speelparadijs is deels bewaakt en heeft een natuurlijke uitstraling. Dichtbij de speeltuin ligt ook de Hatertse Vennen. Door haar diversiteit aan flora en fauna is dit een uniek natuurgebied waar het in ieder jaargetijde prima vertoeven is.

Ook verrassend centraal gelegen

Ervaar het zelf
  • Meer weten?

    Heb je vragen over dit project?
    Neem vrijblijvend contact op.

    Stel een vraag
  • KlokGroep