bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Verrassend wonen voor jong én oud

In de buurt van Hof van Nijmegen vind je veel recreatieve voorzieningen voor alle leeftijden, zoals sportverenigingen, speeltuinen en diverse buurtcentra.

Onderwijs

Onderwijs

Voor gezinnen met kinderen is goed onderwijs natuurlijk erg belangrijk. In de directe omgeving van Hof van Nijmegen ligt Brede School Prins Maurits. Een ‘Brede School’ is meer dan een basisschool. Naast basisonderwijs biedt de Prins Maurits school tussenschoolse opvang, naschoolse opvang en kinderopvang aan. En dat allemaal in hetzelfde gebouw! Ideaal als je kinderen van verschillende leeftijden hebt. Voor het voortgezet onderwijs zit je in Hof van Nijmegen ook goed. De openbare scholengemeenschap ‘Het Mondial College’ (locaties Leuvensbroek en Meeuwse Akker) bevindt zich op fietsafstand van het nieuwbouwplan.

Foto: Brede school Prins Maurits

Sporten in Dukenburg

Sporten in Dukenburg

Op loop- en fietsafstand zijn er verschillende sportverenigingen te vinden. Zo kunnen de voetbalfanaten terecht bij  voetbalvereniging Oranje Blauw en kunnen tennissers een bal slaan op de tennisvelden van tennisvereniging Smash.

Dukenburg kent veel verschillende sportverenigingen, voor iedere wat wils. Sport je liever binnen? In de omgeving zijn ook genoeg sportscholen te vinden, zoals sportcentrum HARA fit & fun!

Hof van Nijmegen: een verrassend centrale ligging

Lees meer
  • Meer weten?

    Heb je vragen over dit project?
    Neem vrijblijvend contact op.

    Stel een vraag
  • KlokGroep