bus auto fiets
Menu

Hof van Nijmegen: verrassend wonen voor jong en oud

In de buurt van Hof van Nijmegen vind je volop voorzieningen voor alle leeftijden, zoals scholen en sportverenigingen.

Brede school Prins Maurits - Nieuwbouwproject - 3600 x 1600 px - Nijmegen - Hof van Nijmegen.jpg

Voorzieningen voor jong en oud

Voor gezinnen met kinderen is goed onderwijs natuurlijk erg belangrijk. Op loopafstand zijn twee basisscholen te vinden, waaronder de Prins Mauritsschool. Dit is een brede school, wat betekent dat er in het gebouw ook een tussenschoolse- en kinderopvang zit. Ideaal als je kinderen van verschillende leeftijden hebt. Voor het voortgezet onderwijs zit je in Hof van Nijmegen ook goed. De openbare scholengemeenschap ‘Het Mondial College’ (locaties Leuvensbroek en Meeuwse Akker) bevindt zich op fietsafstand.

Sporten.jpg

Sporten in Dukenburg

Op loop- en fietsafstand vind je verschillende sportverenigingen. Zo kunnen de voetbalfanaten terecht bij voetbalvereniging Oranje Blauw en kunnen tennissers een balletje slaan op de velden van tennisvereniging Smash.

Sport je liever binnen? In de omgeving zijn genoeg sportscholen te vinden, zoals sportcentrum HARA Fit & Fun en Eastside Performance. 

Updates direct in je mailbox?

Schrijf je in!

Update

Alle woningen verkocht

Alle woningen verkocht

Alle woningen van Hof van Nijmegen zijn verkocht. Geinteresseerd in huur? Klik hieronder voor meer informatie over de huurwoningen en -appartementen van Hof van Nijmegen.

Huren in Hof van Nijmegen