bus auto fiets
Menu

Wat zit er in jouw woning?

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is het niet altijd duidelijk wat er allemaal inbegrepen zit in de koopsom. Goed nieuws: bij de woningen van Hof van Nijmegen zit veel inbegrepen! De woningen zijn in de basis al voorzien van een mooie keuken en een complete badkamer, die naar eigen smaak kunnen worden aangepast. Ook worden de woningen opgeleverd met een Tuinklaar-cheque ter waarde van € 2.000,-.

Liv badkamer.jpg

De badkamer

Voor je nieuwe badkamer kun je alle kanten op. In LIV kun je alvast in je toekomstige badkamer staan om een goed idee te krijgen van de ruimte. De sanitair adviseur laat je zien welk sanitair, en welke tegels, opgenomen zijn in de koopsom van je woning en vertelt je wat er nog meer mogelijk is. De woningen van Hof van Nijmegen zijn in de basis al voorzien van een complete badkamer (Villeroy & Boch O.Novo), die naar eigen smaak kan worden aangepast. Het standaard tegelwerk is leverbaar in verschillende stijlen. Kies uit de mogelijkheden in wand- en vloertegels zelf de stijl van jouw badkamer.  

Natuurlijk kun je de badkamer en toiletruimte van je woning ook compleet naar eigen smaak inrichten. In de showroom van LIV doe je volop ideeën en inspiratie op voor de badkamer van jouw dromen. Loop door de verschillende badkamerstijlen en ontdek welke stijl het best bij jou past.

keuken.jpg

De keuken

De keuken vormt bij veel mensen het hart van de woning. Belangrijk dus om goed na te denken over de keuzes die je maakt. Loop in LIV alvast door de verschillende keukens in de modelwoningen en stijlappartementen en ervaar wat de ruimtes met je doen.

De woningen van Hof van Nijmegen zijn in de basis al voorzien van een mooie keuken, die je naar eigen smaak kunt aanpassen. Tijdens je adviesgesprek ga je met de keukenadviseur aan de slag om het hart van je nieuwe woning helemaal te laten voldoen aan jouw wensen. De showroom van LIV biedt een zee aan inspiratie en ideeën. Mogelijkheden genoeg!

Inspiratietuin nieuwbouwwoning 370x240.jpg

De tuin

Hoe fijn is het als bij de oplevering van je nieuwe woning ook je tuin al is aangelegd? De woningen van Hof van Nijmegen worden opgeleverd met een Tuinklaar-cheque ter waarde van € 2.000,-. Deze kun je besteden bij aankoop van een tuin in Woonbelevingscentrum LIV.

Met de vele keuzemogelijkheden binnen het Tuinklaar-concept kun jij precies kiezen voor de inrichting van jouw voorkeur. De tuin wordt aangelegd in de laatste weken van het bouwproces, zodat je bij de verhuizing met schone schoenen je woning kunt betreden! Wil jij je tuin direct uitbreiden? De Tuinklaar adviseur in LIV helpt je bij het samenstellen van jouw ideale tuin. In de daktuin bij LIV vind je 350 m² aan tuininspiratie.

Wist je dat de tuin als onroerend goed ook onder de financieringsmogelijkheden van je nieuwe huis valt? Het is verstandig om hier vroegtijdig al budget voor te reserveren. De financieel adviseur bij LIV kan je hier meer over vertellen.

Nieuwsgierig naar de woningen?

Naar het woningaanbod!

Update

Alle woningen verkocht

Alle woningen verkocht

Alle woningen van Hof van Nijmegen zijn verkocht. Geinteresseerd in huur? Klik hieronder voor meer informatie over de huurwoningen en -appartementen van Hof van Nijmegen.

Huren in Hof van Nijmegen